Hjertet til bedriften (du vil alltid være i hjertet mitt)

Dongguan Jieyi Hardware Craft Products Co. Ltd. har opplevd mer enn to tiår med vekst og utvikling, symbolisert av de skiftende årstidene vår, sommer, høst og vinter.Gjennom denne reisen har selskapet smakt det sødme av suksess, men også tålt vanskelighetene og utfordringene som følger med det.Fra den første etableringsfasen til den påfølgende utviklingsperioden har selskapet nå oppnådd stabilitet i alle ledd.Denne bemerkelsesverdige fremgangen tilskrives ikke bare de kloke beslutningene som er tatt av selskapets ledelse og det oppriktige samarbeidet fra teamet, men også til tilliten og forståelsen som kundene har gitt selskapet.

Hjertet til bedriften (du vil alltid være i hjertet mitt) (2)
Hjertet til bedriften (du vil alltid være i hjertet mitt) (4)

I tillegg er Jieyi Company takknemlig for støtten mottatt fra partnerne og myndighetene, samt det harde arbeidet og engasjementet til kollegene.Det er gjennom den kollektive innsatsen fra alle involverte at selskapet har oppnådd sine nåværende prestasjoner.Som en gest av takknemlighet og som en måte å bidra til fellesskapet, arrangerte selskapet et hjertevarmende arrangement 8. mars, spesielt rettet mot å gi varme og støtte til eldre kvinner i landsbyen.

Et team fra regjeringen, akkompagnert av representanter fra selskapet, besøkte de 70 år gamle kvinnene i landsbyen.De delte ut viktige ting som ris, korn og olje, og tilbød oppriktige ønsker om god helse og lykke for dem og deres familier.Denne handlingen av vennlighet og medfølelse eksemplifiserer verdiene og prinsippene som opprettholdes av Jieyi Company.Dessuten utvider selskapet disse velsignelsene til kvinner over hele verden, i håp om at de alltid vil forbli vakre, oppleve gledelige høytider og finne varig lykke i livet.

Hjertet til bedriften (du vil alltid være i hjertet mitt) (3)
Hjertet til bedriften (du vil alltid være i hjertet mitt) (1)

Avslutningsvis ønsker Jieyi Company besøkende fra hele verden hjertelig velkommen til å oppleve den omsorgsfulle atmosfæren det skaper.Den mener at når man forstår selskapets verdier, vil man gjerne vurdere det som et andre hjem.Det medfølende miljøet i selskapet fungerer som en inspirasjon og energikilde for alle.Det er denne omsorgsfulle egenskapen som utgjør en integrert del av Jieyis bedriftskultur.


Innleggstid: 22. september 2023